Ontmoet de Visionairs Achter Level Twenty Nine

In het bruisende hart van Rotterdam ontmoetten twee jonge, creatieve zielen elkaar en ontstond er een ruimte waarin dromen buiten de lijntjes werden omarmd. Stephanie Vlijter, met een passie voor Fashion en design, en Kimberley Mungra, een Music artist en jurist, bundelden hun krachten om een wereld van kunst en geur te creëren, en zo werd Level Twenty Nine geboren.

the founders pose 1
Mood foto flesjes Level Twenty Nine
Mood foto 2 flesjes Level Twenty Nine
Co-founder Kimberley with sunglasses
the founders pose 2

And the rest was history..

Level Twenty Nine heeft een missie: om te groeien naar de 'Fenty' van de geurwereld. Net zoals Rihanna's Fenty Beauty de norm veranderde in de cosmetica-industrie, streven Stephanie en Kimberley ernaar om de geurindustrie te revolutioneren en een nieuwe standaard te zetten voor wat mogelijk is.

Opgegroeid in de diverse mix van Rotterdam delen deze twee ondernemende geesten meer dan alleen een liefde voor producten; ze delen een levensstijl. Ze zien luxe niet alleen als een product, maar als een ervaring. Een ervaring die de dagelijkse sleur doorbreekt en van elk moment iets bijzonders maakt.

Als Dreamchasers hebben ze altijd gestreefd naar vernieuwing. Nu breiden ze hun canvas uit, vullen ze ruimtes met betoverende geuren van luxe roomsprays en laten ze de lucht dansen met subtiele geurstokjes.

Dit is nog maar het begin van hun reis. Sluit je aan, want samen bereiken we Level Twenty Nine.

Rotterdamse roots
Geïnspireerd door de bruisende stad Rotterdam, waar onze geuren zijn ontstaan, brengen wij de essentie van luxe naar jouw interieur.
Luxe in elke geur
Zodra je onze geuren ruikt, wordt je meegenomen naar een wereld van luxe en stijl. Creëer je eigen unieke ervaring in elke ruimte.
Stijlvol design
Onze minimalistische ontwerpen tillen elke ruimte naar een hoger niveau. Voor mensen die niet alleen een heerlijke geur willen, maar ook gevoel hebben voor stijl en design.
The founders of Level Twenty Nine with sunglasses

De intenties van Level Twenty Nine

Level Twenty Nine is toegewijd aan het transformeren van ruimtes in zintuiglijke ervaringen.

Onze missie is het creëren van hoogwaardige interieurparfums die niet alleen de sfeer van elke kamer versterken, maar ook de unieke persoonlijkheid en stijl van de bewoners weerspiegelen. Wij geloven in de kracht van geur om emoties, herinneringen en verbindingen op te roepen, en we streven ernaar om deze transformerende ervaring naar onze klanten te brengen. Door onze toewijding aan vakmanschap en design, streven we ernaar om de manier waarop mensen hun omgeving waarnemen opnieuw te definiëren, geur voor geur.

logo Level Twenty Nine